ett två tre

Om Lubegard

Lubegard för ökad prestanda och problemlösning

Hög kvalitet på smörjolja ökar livslängd, sänker energikostnad och ger bättre funktion. Många problem som verkar bero på mekaniska fel eller slitage kan i själva verket bero på att oljan är av fel sort eller att oljan är sliten. Börja därför med att först utesluta oljan som orsak till problemet genom att tillsätta Lubegard. Får du en positiv effekt gör du ett komplett oljebyte. Lubegard är ett välkänt och sedan länge etablerat märke inom branschen för renovering av motorer, växellådor och styrservon.

Alla bilar vinner på bättre smörjning och bättre avledning av värme. Bränsleförbrukningen minskar och bilens effekt utnyttjas bättre. Särskilt viktigt är det att använda Lubegard i trimmade bilar eftersom det löser överhettningsproblemen som lätt uppstår.

Lubegards innovation bygger på LXE som är en ersättare till en numera förbjuden tillsats som var överlägsen och användes i nästan alla olika typer av fordonsoljor. LXE är den i dagsläget bäste ersättningstillsatsen på marknaden. Samtliga produkter från Lubegard innehåller LXE.

En webbshop från Villse System HB
Oljetillsatser.se © 2018